Μελιτζάνα Θρακιώτικη

Υλικά
250 γρ τυρί Φέτα
1 μελιτζάνα φλάσκα
Ξύδι
Μαϊντανό
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Με ένα πιρούνι τρυπάτε την μελιτζάνα και την ψήνετε στο φούρνο σε δυνατή θερμοκρασία
Ξεφλουδίζετε την μελιτζάνα και την βάζετε σε ένα πιάτο ολόκληρη
Λιώνετε με το πιρούνι την φέτα και την ρίχνετε πάνω στην μελιτζάνα
Περιχύνετε με λαδόξυδο
Γαρνίρετε με μαϊντανό

πηγή http://www.heraklio-diaskedasi.gr/

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.